PREKINUO TIŠINU: Zvezdan stao na put glasinama, pa raspametio javnost: ONA je moja najveća ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:16

PREKINUO TIŠINU: Zvezdan stao na put glasinama, pa raspametio javnost: "ONA je moja najveća ljubav"

Nju voli najviše na svetu, ona mu je sve.

Nekadašnji učesnik Zadruge 6, Zvezdan Slavnić, povukao se iz medija, a oglašava se samo i isključivo putem društvenih mreža, gde je poprilično aktivan.

Njegove objave uglavnom su predmet interesovanja javnosti, a najnovija fotografija izazvala je pravu pometnju na internetu.

Naime, on je podelio fotografiju svoje mezimice, ćerke Sare, koja je izrasla u pravu lepoticu, a Zvezdan je preponosan na nju, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da se pohvali brojnim fanovima, koji prate svaki njegov korak.

Slavnić je objavio ovu fotografiju, pa joj javno izjavio ljubav i stavio do znanja da niko nikada neće moći da zauzme njeno mesto. Odnos im se znatno popravio nakon rijalitija, a Zvezdan je odlučio da nadomesti odsustvo i svaki slobodan trenutak koristi, kako bi proveo sa njom:

- Moja najveća ljubav! S - napisao je Zvezdan Slavnić uz fotografiju, te stao na put spekulacijama koga najviše voli.

A post shared by @slavnic.zvezdan

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.