PREKINULI ZAUVEK: Miljana otkrila da se kaje zbog odnosa sa NJIM! Otkrila šta se DESILO na Rajskom ostrvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 17:47

PREKINULI ZAUVEK: Miljana otkrila da se kaje zbog odnosa sa NJIM! Otkrila šta se DESILO na Rajskom ostrvu!

Nije štedela reči

U toku emisije"Gledanje snimaka" zadrugari su videli razgovor između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice gde joj on prenosi da je sinoć prikazan njen snimak se*sa sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Mi smo se sada pomirili, došlo je do nesporazuma, i to je to. Sada smo u super odnosima. Mi smo bili sve vreme u vezi... Reći ću da je katastrofalno što sam dozvolila to sebi, Mini sam rekla u subotu da ga ne volim i da nije to to, rekla sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se hladim od Zole, tako sam osetila - rekla je Miljana.

- Mateja i ja smo šetali, prilazimo njoj, i ona kaže ne zna šta joj je. Ne može više da bude na Rajskom ostrvu, kaže može dva tri dana i to je to. Kaže da ne voli Zolu, a ni Bebicu, tako da ja ne znam šta je sa njom - ustala je Mina Vrbaški.

- Završena je priča, mene više Zola ne zanima, volim Bebicu i to je to. Šta je bilo neka me osude ljudi i to je to. Ispala sam kur*etina i to je to. Čovek mi se zgadio, smrdi, brada i duša i to je sve. Ne zanima me više u životu, jedva sam čekala da se vratim sa ostrva. Više me ne zanima u sto života. Ja sam ispala ku*va, navika je jača od ljubavi, a ja sam bila ubeđena da je to ljubav. Idealizovala sam neku osobu, mnogo sam inteligentna, ne interesuje me u životu i to je to - pričala je Milijana.

- Za deset minuta mogu da je vratim, ja sam taj koji je prekinuo taj odnos, neću da budem sa njom jer ima ozbiljne probleme, ona ne može da se izleči. Najviše mi odgovara što se ovako izdešavalo, ovo sada što priča su klasične klošarske fore, poenta je da ona mene ne interesuje. Više joj neću davati pažnju i više neću ulaziti u odnos sa njom, zaista bi mi trebalo deset minuta da je vratim. Ja sam svoje odradio, bilo mi je kul, nisam se lepše osećao - rekao je Zola.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.