PREKID EMISIJE - NASTAO HAOS U ZADRUZI: Učesnici brutalno zaratili, trese se sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 15:45

PREKID EMISIJE - NASTAO HAOS U "ZADRUZI": Učesnici brutalno zaratili, trese se sve! (VIDEO)

Pljušte uvrede i psovke!

Rijaliti učesnik i voditelj emisije "Delegati", Filip Car je ugostio Necu Lazića.

On je komentarisao izlaganje Lepog Miće i odnos Zorice Marković i "donjeg doma".

- Šta si zamerio Zorici i Ani - upitao je Car.

- Meni su rekli da su njih dve bile sa njima ispred trema a nije mi jasno što je Zorica primila poklon od njih. Ja sam njima rekao da mi to nije jasno, a Zoka je meni potom objasnila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja to nisam znao pozadinu priče - pričao je Neca, ali je Mića ušao i sve vreme prekidao emisiju.

- Poklon je od svih njih ne samo od Mikice i Matore. Ovde se ne zna ko se više folira - dodao je Mića koji je opet prekinuo Necu.

- Mrš krme jedno - dodao je Mića.

- Poklon je bio od Matore, Janjuša, Šarmen, mene i Ivana. Svima je jasan moj i Zoričin odnos, meni je drago da smo ona i ja rođeni istog dana - rekao je Mikica.

- Ja sam Ani zamerio što je prišla kod njih. Ona je rekla da je to bilo spontano, ja nisam znao za to - dodao je Neca, a Mića je opet uleteo da vređa Necu.

- Ljudi ovde imaju pravo na kritiku, kod mene su se svi ogrešili o mene. i Ana i Anđela i Zvezdan. Svako ima pravo na svoje mišljenje - dodao je Neca.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.