Sin Miše Janketića završio u bolnici: U kritičnom stanju, lekari se BORE za njegov ŽIVOT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Miše Janketića završio u bolnici: U kritičnom stanju, lekari se BORE za njegov ŽIVOT!

Nije mu prvi put.

Sin proslavljene glumačke legende Miše Janketića, Radomir Janketić završio je na odeljenju toksikologije na Vojnoj Medicinskoj Akademiji, piše Svet.

Sa njim se trenutno nalazi sestra, a Radomiru nije prvi put da upada u ovakva stanja, on je već lečen na jednoj klinici u Beogradu od bolesti zavisnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIN Miše Janketića U KRITIČNOM STANJU NA VMA?

Izvor: Story, 30.Avg.2019

Kako prenose domaći mediji, sin proslavljene glumačke legende Miše Janketića, Radomir završio je na odeljenju toksikologije na Vojnoj Medicinskoj Akademiji. Navodno je, pored ogromne količine alkohola, Radomiru su pronađeni i narkotici zbog čega je u kritičnom stanju  lekari mu se bore za...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.