PREDOSETILA SAM NJEGOVU SMRT! Evo šta se dešava sa tužbom Jovane Jeremić protiv pokojnog Saše Vidića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 12:58

"PREDOSETILA SAM NJEGOVU SMRT!" Evo šta se dešava sa tužbom Jovane Jeremić protiv pokojnog Saše Vidića

Voditeljka izjavila saučešće porodici!

Modni kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini života.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Međutim, sa mnogim poznatim ličnostima je bio i u sukobu. Jedna od njih je Jovana Jeremić koja je ranije i najavila tužbu protiv njega, zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

Ekipa portala Srbija Danas pozvala je Jovanu Jeremić kako bi nam otkrila da li je došlo do pomirenja među njima pred Sašinu smrt i da li je podnela tužbu.

- Žao mi je uvek kad neko umre. Neka Sašina porodica primi moje saučešće. Mi nismo bili u sukobu, on je mene napadao, a ja sam rekla da ću se sa njim obračunati na sudu. Mi smo ranije lepo sarađivali, dolazio mi je u emisije. Negde sam ja to intuitivno predosetila. Ja nisam pustila tu tužbu. Moja intuicija mi nije dala da pustim tužbu i bila sam u pravu. Nikada se nismo čuli nakon što sam najavila tužbu - rekla je Jovana za portal Srbija Danas.

Podsećamo, kreator je u jednom intervjuu, na pitanje da li bi stilizovao voditeljku, rekao:

- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem - rekao je jednom prilikom Vidić za Svet i nastavio:

- Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja - rekao je Vidić tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.