Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDOMISLILA SE: Marija Šerifović je NJU POZVALA DA JOJ BUDE GOST NA KONCERTU!

Marija Šerifović nije planirala goste na svom koncertu u Areni, ali je sasvim spontano ipak pozvala Lepu Brenu, i to uz veliki rizik. Samo za novi broj tabloida SCANDAL! Marija objašnjava kako je do toga došlo. – Moram da budem iskrena da mi je apsolutno u datom trenztku ta ideja pala na pamet jer me The post PREDOMISLILA SE: Marija Šerifović je NJU POZVALA DA JOJ BUDE GOST NA KONCERTU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SENZACIONALNI SPEKTAKL! Brena gostuje na koncertu Marije Šerifović!

Izvor: Svet, 14.Maj.2018, 09:57

Marija Šerifović danas je u emisiji Zvezde Granda Specijal iznenadila Lepu Brenu pitanjem da li želi da joj bude gost na koncertu u Štark Areni 24. maja.. – Može, kratko je rekla najveća balkanska muzička diva.. Pogledajte šta je Marija ovim povodom napisala na svojim društvenim mrežama:. . . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.