PREDIVNO: Vujadin iznenadio Mirku FANTASTIČNIM GESTOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIVNO: Vujadin iznenadio Mirku FANTASTIČNIM GESTOM!

Uživanje za čitavu porodicu!

Srpski reprezentativac i štoper Crvene Zvezde, Vujadin Savić, odlučio je da pauzu u timu iskoristi na pravi način.

Naime, prema saznanjima, on je uplatio odmor u mondenskom letovalištu za svoju porodicu, pa će tako zajedno sa suprugom i decom otputovati za Dubai.

Vujadin je svestan činjenice da mu je protekla sezona bila izuzetno naporna i da je dao sve od sebe, pa tako sada želi da se maksimalno opusti.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on Dec 1, 2017 at 10:12am PST

S obzirom na to da je zbog obaveza u timu sve manje vremena provodio sa porodicom, došao je trenutak da sada svi zajedno uživaju.

- On je svestan činjenice da je u poslednje vreme jako malo vremena provodio sa Mirkom i decom. Isto tako dobra zna koliko se njegova supruga posvetila deci, te da je sve svoje obaveze zapostavila zbog njih. Upravo zbog toga, Vujadin je odlučuio da uplati luksuzno putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će se zajedno provoditi i uživati - otkriva izvor blizak porodici Savić i kaže:

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on Dec 15, 2017 at 11:40am PST

- Razmišljali su da odu i na planinu, s obzirom na to da i jedno i drugo vole da skijaju, međutim, dogovr je pao da to bude ipak more. Naravno, najviše zbog dece. Mirka se odmah složila sa Vujadinovom idejom, i jako joj se dopala činjenica da će svi biti na okupu desetak dana - otkriva izvor blizak porodici za “Alo!” i dodaje:

- Jako su vezani sa tu destinaciju, s obzirom na to da je Dubai bio prvo mesto gde su zajedno letovali, a tada su tamo proslavili i veridbu. Upravo iz tog razloga uvek se vraćaju ovoj luksuznoj destinaciji, gde uživaju u plažama, dobroj hrani i izlascima.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić još uvek nisu pred zakonom ozvaničili svoj odnos, ali im to ne predstavlja probem, te tako jedno drugo zovu muž i žena.

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on Sep 3, 2017 at 3:01am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.