PRED SMRT SE OBRATILA BOGU! Pokojna učesnica rijalitija Parovi PREDOSETILA SVOJ TRAGIČNI KRAJ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 13:08

PRED SMRT SE OBRATILA BOGU! Pokojna učesnica rijalitija "Parovi" PREDOSETILA SVOJ TRAGIČNI KRAJ?!

Ovo su reči koje je uputila!

Bivša učesnica rijalitija "ParoviVoljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, pišu tamošnji mediji. Kako navode, ona je živela u provinciji Puerto Plata, prenosi "Blic".

U sedmoj sezoni "Parova" Voljenka je provela osam meseci. U rijalitiju se pokazala kao prava dama koja je bila vrlo elokventna, kulturna i žena koja ima šta da kaže. Nije se ustručavala da priča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o svom privatnom i ljubavnom životu koji je bio veoma turbulentan.

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

A post shared by Voljenka Ilic Voljena (@voljenkavoljena)

- Dobro jutro dobri ljudi! Neka Vas čuva dragi Bog - glasila je jedna od njenih poslednjih objava na društvenim mrežama, a dodatnim analizama utvrdiće se da li je reč o samoubistvu ili gnusnom zločinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.