PRED SMRT JE OSTAVIO PISMO! Saša Vidić je njima poklonio svoje nasledstvo - ovo mu je bila poslednja želja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 10:17

PRED SMRT JE OSTAVIO PISMO! Saša Vidić je njima poklonio svoje nasledstvo - ovo mu je bila poslednja želja

Kada je shvatio da mu se bliži kraj, doneo je odluku da im pomogne!

Saša Vidić, srpski kretor, iznenada je preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi.

Sahrana srpskog kretora biće danas na Novom groblju u 14 časova. Od Vidića su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja. Vidić je poslednjih godina često putovao u Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

- Saša je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san - otkriva izvor blizak Vidiću.

- Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina.

- Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruku da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori - rekao je izvor za "Alo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.