PRED NAJVEĆU ŽURKU: Otac FAVORITA 3. sezone: Sine, malo popij, vreme je - nešto moraš K*RATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED NAJVEĆU ŽURKU: Otac FAVORITA 3. sezone: "Sine, malo popij, vreme je - nešto moraš K*RATI!"

"Pokaži svoje najbolje osobine..."

Nepune dve nedelje od početka treće sezone rijalitija "Zadruga", Veliki šef je odlučio da napravi jednu od najvećih žurki na imanju u Šimanovcima jer se slavi 25 godina postojanja televizije "Pink".

Osman Karić, otac jednog od favorita na startu - Stefana Karića, oglasio se u svom šaljivom, pesničkom stilu na Instagramu i poručio je kako netremice gleda dešavanja iz Bele kuće i da očekuje da mu se sin probudi na žurki, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su ostali favoriti već u akciji i kadru.

Između ostalog, on je u šali (a možda i zbilji), poručio sinu da je vreme za seks pred kamerama.

- Ova soba je moj karantin, kada je počela Zadruga 3. u kući smo pored Klik Pinka svi, neki su dole neki na spratu gore, ja u svom apartmanu trenutno pratim Miljanu i njenu mamu, gledam kamere po redu Dalila oštri kredu, svi igrači, jedan po jedan u redu a Stefana nema, možda se za žurku. sprema, malo će popiti tremu rastopiti, pa će se valjda u Ivu utopiti, znam ga dobro, već je u krizi, iskrivio se kao toranj u Pizzi. Ne daj se sine, pokaži svoje najbolje osobine. nemoj svog oca razočarati, vreme je nešto moraš k. rati - poručio je Osman u stihu.

Ova soba je moj karantin, kada je počela Zadruga 3. u kuci smo pored Klik Pinka svi, neki su dole neki na spratu gore, ja u svom apartmanu trenutno pratim Miljanu i njenu mamu, gledam kamere po redu Dalila oštri kredu, svi igraci, jedan po jedan u redu a Stefana nema, mozda se za zurku. sprema, malo ce popiti tremu rastopiti, pa ce se valjda u Ivu utopiti, znam ga dobro, vec je u krizi, iskrivio se kao toranj u Pizzi, Ne daj se sine, pokazi svoje najbolje osobine. 😉👍💪😉nemoj svog oca razocarati, vreme je nesto moras k. rati😂

A post shared by Osman Karic (@karic_osman) on Sep 19, 2019 at 11:02am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.