PREBOLESNO! Zadrugar se nameračio na izmučenu devojku: Hoće vrelu akciju sa Viki samo deset dana nakon ABORTUSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 21:05

PREBOLESNO! Zadrugar se nameračio na izmučenu devojku: Hoće vrelu akciju sa Viki samo deset dana nakon ABORTUSA

Nema ni trunku obzira.

Zadrugar Lazar Čolić Zola, najpoznatiji po turbulentnom odnosu s bivšom zadrugarkom Miljanom Kulić, našao se na stubu srama zbog toga što muva devojku svog rijaliti-prijatelja Marka Osmakčića, koji je nakon saznanja da je Viktorija Mitrović trudna kukavički ostavio i ozbiljnim pretnjama iz spoljnog sveta nastavio da je mučki prisiljava na abortus.

Nakon što je, pod svim pritiscima, pre desetak dana išla na kiretažu Zola se nameračio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da skine drugu izmučenu devojku i na sve načine pokušava da je uveri u iskrenost svojih emocija. Osim što se i ona sama našla u čudu, cimeri su zgroženi Zolinim ponašanjem, a Miki Đuričić mu je očitao i bukvicu ne bi li mu doprlo do svesti šta radi, ali očito uzalud jer je Bosanac i posle njegovih reči nastavio po svom.

- Zola, ti muvaš ženu koja je izvršila abortus pre desetak dana, koja je bila s tvojim drugom - govorio je Miki Zoli da su njegovi postupci van pameti, a on je pokušao da skrene pažnju na Markov sramni čin:

- Ja sam prvi rekao da se poneo kukavički!

Đuričić je, ne obazirući se na njegove opaske, pokušao da mu dopre do svesti.

- Viki da je htela, ti bi se sinoć p*cao s njom - nastavio je Ðuričić, a Zola se nespretno branio:

- Šta da radim sad? Kvaran postupak i loš.

Miki se zatim obratio Viktoriji s očinskim tonom.

- Viki, ja sam tebi govorio da si ti za svoju situaciju sama kriva, ali si uradila pravu stvar - rekao je Miki, te nastavio da je savetuje:

- Devojko, ja znam da ti nemaš srama i da si slučaj koga boli ku*ac ko će šta reći. Povuci ručnu, život nije propao. Dete za ruku i beži u inostranstvo. Počni život iz početka. Ti si, ženo, od sebe odustala, a to je najgore. Izvedi nju na pravi put. Vredna si, možeš da se zaposliš gde hoćeš.

Zola je u svemu tome pronašao ugao iz kog može da se odbrani od osude zadrugara, pa je komentarisao da mu je Viki uzvratila naklonost i prihvatila njegovo udvaranje da bi se osvetila Marku.

- Može da se tumači da se ona druži sa mnom da bi napakostila njemu - zaključio je Zola.

Iako su isprva negirali emocije, usledio je šok kada je Viki priznala da su ona i Zola prešli granicu prijateljstva. Naime, Zola joj je u dvorištu otvorio dušu i priznao šta oseća, a ona se iznenadila jer je mislila da je koristi samo da bi "uterao" Neveni.

- Ti si osoba koja, da me neko pita, bila bi poslednja da bih voleo da imam ovakav osećaj. Zbog situacije, a ne jer tebi nešto fali. Ovo je nešto najneugodnije što je moglo da mi se desi, ali ne mogu da se zaustavim - govorio je Čolić dok joj je izjavljivao ljubav, koju, kako kaže, ne može nikako da obuzda, a Viki je uz odobravanje dodala:

- A u isto vreme nešto najlepše!

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.