PREBOLEO UMU TURMAN?! Kventin Tarantino uhvatio poslednji voz: POSTAO OTAC u 57. godini života

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLEO UMU TURMAN?! Kventin Tarantino uhvatio poslednji voz: POSTAO OTAC u 57. godini života

Kventin Tarantino konačno je pronašao svoju sreću.

Slavni reditelj Kventin Taratino (56) postao je prvi put otac u šestoj deceniji živoa. Tarantino i njegova 20 godina mlađa supruga, izraelska pevačica i manekenka Danijela Pik (36), od juče su ponosni roditelji.

A post shared by Glamurama (@glamurama) on Feb 23, 2020 at 8:03am PST

Danijela se porodila u Izraelu u gradu Tel Aviv.

Danijela i Kventin su srećni što mogu da objave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su dobili svoje prvo dete - rekao je predstavnik bračnog para.

Iako su brojni mediji pokušavali da dođu do informacije kog je pola beba, kao i kako se zove, nikome do sada to nije pošlo za rukom.

Danijela je, inače, rodom iz Izraela, zbog čega je želela da se upravo tamo porodi.

Iako je decenijama veoma uspešan u filmskoj industriji, Kventin Tarantino, tek sada je pronašao svoju porodičnu sreću i mir.

On je pre dve godine stao na ludi kamen da Danijelom, inače ćerkom poznatog izraelskog pevača i tekstopisca Tvike Pika.

A post shared by @cinema_perspective on Feb 23, 2020 at 6:41am PST

Bračni par Tarantino se upoznao 2009. godine, a venčali su se pre dve godine, pošto je slavni reditelj završio snimanje aktuelnog hita "Bilo jednom u Holivudu". Na ceremoniji su prisustvovala velika imena Holivuda.

A zatim je vest da u porodicu stiže prinova, prošlog avgusta, oduševila javnost. Informaciju je tada potvrdila Tarantinova predstavnica za medije, ali nije dato više detalja.

Tarantino je svojevremeno izjavio da kada snima filmove ne radi ništa drugo.

Sve je u filmu, nemam ženu, nemam dete. Ništa mi ne smeta. Čitav svet može otići u pakao i izgoreti u plamenu. Ne zanima me. Ovo je moj život. To je Mont Everest. Ako se penjete na njega, ne radite ništa drugo - rekao je tada Tarantino, ne sumnjajući da će mu život promeniti mišljenje.

Čim je ugledao Danijelu, njegovo mišljenje i pogled na svet počeli su da se menjaju. Koliko je srećan i ispunjen govori i činjenica da, uprkos tome što privatan život čuva od medija, momenat veridbe objavio je na svom Tviteru.

A post shared by Новости звездных семей (@family_star_news) on Feb 23, 2020 at 2:07am PST

Kventin je zaprosio Danijelu u Los Anđelesu 2017. godine uz blještavi verenički prsten.

Istina je. Veoma smo srećni i uzbuđeni - preneli su tada Danijeline reči neki izraelski mediji.

Njen otac, Svika Pik, veteran izraelske muzike, je nakon veridbe presrećan izjavio za medije:

- Da, radost je u našoj porodici. Verili su se u petak. Želimo im sreću i blagostanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.