PREBOLEO MILJANU! Zola pokazao da gaji simpatije prema Maji, otvoreno joj se nabacuje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLEO MILJANU! Zola pokazao da gaji simpatije prema Maji, otvoreno joj se nabacuje! (VIDEO)

Kako li će Kulićeva reagovati kada ovo sazna?

Lazar Čolić Zola odlučio je tokom noći da u dnevnoj sobi razgovara sa Majom Marinković. Tada je ova ukućanka rekla Suzani Perović kako Zola pokušava da osvoji njeno srce i započne sa njom ljubavnu vezu.

- Suzo, on se meni otvoreno nabacuje! - povikala je Maja u jednom momentu, pa mu se obratila: U emotivnoj sam depresiji. Hoćeš malo torte Zola? - upitala ga je Maja.

- Ja ne mogu da verujem da te zovem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napolje i ti nećeš. Hoću da kuliram, zapalim cigaru, gledam u nebo, hoću da mi bude lepo. J*bote, al' ti imaš visoko mišljenje o sebi. Ti sebe toliko uzdižeš, pričaš ljudima kako se ja tebi nabacujem. Šta pričaš ti čoveče? Opusti se - pričao je Zola Maji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ANĐELINA DŽOLI, BRED PIT, BRITNI SPIRS, KLUNI... Oni su najlepše slavne ličnosti, a ovo su im SLIKE SA MATURE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.