Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 08:32

PREBLEDELI kao izanđale krpe: Ovo je REAKCIJA Mione i Ša kad su ugledali Stanislava Krofaka - STRAH se ocrtao na licu

Neprocenjivi kadrovi.

Sinoć je na imanje u Šimanovcima pristigao dugoočekivani Stanislav Krofak, MMA borac i bivši momak Mione Jovanović. Ono što su mnogi priželjkivali, kako u kući, tako i publika kraj malih ekrana.

Logično, odmah su sve kamere bile uprte ka Mioni, jer se očekivala njena reakcija kada je mlađahni Krofak kročio u velelepno zdanje.

Stanislav Krofak, MMA borac i preduzetnik, ušao je u Elitu na opšte zaprepašćenje učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija. Posebno su zatečeni bili Miona Jovanović, njegova bivša devojka, ali i Nenad Aleksić Ša koji je u više navrata vređao ovog dečka.

- Dobro veče svima, svim damama srećan Osmi mart, jako poznato ime, svi me znate, ja sam Stanislav iz Zagreba, bavim se sportom i imam građevinsku firmu, došao sam da vidim kakav problem Ša ima sa mnom? - rekao je Krofak.

Miona je sa druge strane potpuno zanemela od šoka, gotovo prebledela baš kao i Ša, a na njenom licu se mogao videti strah kada je shvatila šta je uradila i da je sada njena priča postala centar zbivanja u Beloj kući.

Ona jeste imala smešak na licu, ali iza tog osmeha, samo se sakrila. Videćemo kako će se ponašati u narednim danima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.