PREBLEDELA OD ŠOKA - GUŠI SE U SUZAMA! Udarili joj na tatu i očuha - pale teške pretnje, biće sankcija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 14:15

PREBLEDELA OD ŠOKA - GUŠI SE U SUZAMA! Udarili joj na tatu i očuha - pale teške pretnje, biće sankcija!

Izvređao je tamo gde je najtanja!

Valentina Stanković, danas je izgleda orna za svađu jer je u sukob ušla ne samo sa Pecom Lazićem, već i sa Miljanom Vračevićem.

Sukob je bio takvih razmera da su pale i ozbiljne pretnje, a sve zbog toga što je zadrugarka pitala cimera da ode i probudi Filipa Cara. Pomalo banalno, ali istinito.

- Je*em li ti mamu smrdljivu, m*š u pi*ku amterinu. Ti da me šalješ, a stariji sam ti od tate. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od*ebi stoko odvratna - vikao je Miljan.

- Pokazujte svoja lica, tako. M*š bre od mene, na meni ste našli da se šiljite. Psuj, psuj, vređaj, vređaj. I po mami i po tati, ako, ako - rekla je Valentina.

- M*š u pi*ku materinu. Kad dođeš kući tati jedan i tati dva, ustanovi ko je ko - rekao je Miljan.

- Upoznaću te i sa pravim ćaletom i sa očuhom, a sa očuhom ću baš da te upoznam pa ga ti vređaj - zapretila je Valentina.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.