PRE NEGO ŠTO SE SRUŠIO: Mirko Gavrić uputio ove reči Gagiju Đoganiju - 37 godina sam ĆUTAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 09:28

PRE NEGO ŠTO SE SRUŠIO: Mirko Gavrić uputio ove reči Gagiju Đoganiju - 37 godina sam ĆUTAO! (VIDEO)

Odlučio da se promeni.

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" u Pinkovom studiju, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Ivanu Šopić, Lepog Miću i Mirka Gavrića.

Poslednjih dana na društvenoj mreži Instagram, povela se rasprava o odnosu Mirka Gavrića i porodice Đogani. Podsetimo, Gavriću je sinoć pozlilo usred emisiju, posle čega se srušio sa stolice. Ostali su pritrčali da mu pomognu, pa mu je bilo bolje. Gavrić se zatim oglasio i na svom Instagram profilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekavši da se oseća dobro i zahvalio se svima na pomoći i podršci.

Evo kako je Mirko pre toga u emisiji komentarisao javne prozivke.

- Ja sam ćutao dosta dugo, ali onda sam odlučio da pričam, previše sam ćutao, kome se sviđa - sviđa, kome ne, baš me briga - rekao je Mirko i dodao: Jedino kako mogu da se oglasim jeste putem Instagrama, a oni koji se plaše suočenja, neka ih. U četvrtak je Gagi bio gost sa Marko Đedovićem, i ja sam gledao i čuo kako je Gagi izjavio kako ja Anabelu nisam branio od njega - rekao je Mirko.

Lepi Mića se umešao u komentarisanje Mirka i rekao kako se na kraju svi pozdrave i pomire.

- Ja sam bio budala 37 godina, ali sada sam se opametio. Nikome više neću da ćutim - rekao je MIrko.

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.