PRE NEGO ŠTO ODE IZ SRBIJE: Pogledajte ŠTA je Tamara Đurić PRVO uradila nakon izlaska sa VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE NEGO ŠTO ODE IZ SRBIJE: Pogledajte ŠTA je Tamara Đurić PRVO uradila nakon izlaska sa VMA

Starleta je preživela pravu dramu.

Bivša farmerka Tamara Đurić uspela je da se izvuče iz neugodne zdravstvene situacije. Ona je više od mesec dana provela na VMA zbog zdravstvenih problema izazvanih estetskim zahvatima koje je radila na sebi - napravio joj se akvafiler koji joj se izlio u zadnjici. Sada napokom može da se pohvali da joj je stanje stabilizovano.

Tamara navodno planira da ode iz Srbije da se sve stiža i da pronađe mir, a pre nego što to učini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je morala da se ulepša.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 15, 2017 at 11:55am PDT

O tome svedoči njena poslednja objava na Instagramu.

Naime, ona je na ovu društvenu mrežu postavila fotografiju na kojoj se vidi da je prvo otišla kod frizera, dok je još niko nije video na nekom javnom mestu na kom se okupljaju poznati.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 19, 2017 at 5:38am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tamara Đurić izašla iz bolnice i evo gde je prvo otišla (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2017

Tamara je nedavno napustila bolniu (foto: Instagram.com/tamarastar89) Nakon više od mesec dana boravka u bolnici zbog pucanja filera u zadnjici, Tamari Đurić stanje se stabilizovalo i ona je na svoju odgovrnost puštena sa VMA. Bivša farmerka je iz bolničke postelje na društvene mreže postavljala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.