PRAVO U METU: David Dragojević se oglasio nakon Dejanovog OKRŠAJA sa bivšom suprugom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 14:03

PRAVO U METU: David Dragojević se oglasio nakon Dejanovog OKRŠAJA sa bivšom suprugom!

Jedna stvar je jasna!

Dejan Dragojević, već mesecima unazad ljubitelj je mnogih gledaoca "Zadruge", a sve to, zahvaljujući svojim, itekako kreativnim izlaganjima.

Pred sam kraj emisije "Uspomene zadrugara", Dejan je u svom izlaganju uzdizao Filipa Cara, pa ga je čak uporedio i sa Svetim Savom, što je u njegovoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević, izazvalo revolt, te su tom prilikom ušli u sukob.

- Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a što se tiče ovoga, lepe uspomene. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negde gde sam gledao sa mržnjom i besom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte - rekao je Dejan.

Kako je ovo još jedan u nizu sukoba bivšeg bračnog para, ovim povodom se oglasio David Dragojević.

- Ne gledam, ne znam ni šta se dešava. Ne gledam "Zadrugu" uopšte, ali sam naravno svim srcem uz Dejana - rekao je David kratko za Pink.rs.

Stanija o ulasku u "Zadrugu 6" i posebnim uslovima koje traži od produkcije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.