PRAVIŠ OD SEBE VEŠTAČKU ŽRTVU! Rafalna paljba po Mensuru sa svih strana - Umešala se i ONA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 01:27

"PRAVIŠ OD SEBE VEŠTAČKU ŽRTVU!" Rafalna paljba po Mensuru sa svih strana - Umešala se i ONA?!

Svi protiv njega

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Milan je reč dao Sandri Rešić koja je prokomentarisala odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića:

- Sandra, sada ću da ti kažem šta kažu mnogi gledaoci. Mnogi misle da je on u tajnoj vezi sa njom - rekao je Milan.

- To je neistina. Vi znate da ja ne lažem. Ja nemam obzira i nemam osećaj - rekao je Mensur.

- Ja ga čekam. Ne mislim da su u tajnoj vezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali gledaoci mogu da misle - otpočela je Sandra.

- Nećeš skrnaviti moju nameru za moje najbliže - dodao je on.

- Miličina i Mensurova veza, mi smo govorili da tu nema ljubavi. Onda je došao ramazan i meni je Milica rekla da je više ne ljubi. Ona mi je rekla da ona misli da se on hladi od nje. Oni su tada imali isti odnos kao kad su imali u vezi. Znači, onda se dešava raskid, njih dvoje ostaju u odnsu ali kao da jesu. Znači, oni su i dalje u zajednici. I pre su spavali tako što mu ona okrene luđa i on njoj. Mi govorimo da im odnos nije dobar. Ja pričam u tvoju korist. Ti živiš u trojci, niko te ne vređa, niko ti ne dira Milicu. Praviš od sebe veštačku žrtvu - rekla je Sandra.

- I vas gledaju kao pijune. Da ljudi imaju lošu nameru, imaj . Ti me prva ne voliš Sandra - dodaje Mensur.

- Njemu je mozak najvijen u napad koji ne postoji - rekla je ona.

- Meni ne treba da ti ne budeš na mojoj strani. Ja dobro znam ko je govorio neke svari kada sam ušao sa Milicom u vezu. Oni ne smatraju da ja treba da budem sa bilo kim ovde. Ovde ne jedna devojka nije za mene, sve su lažne. Ja vrlo dobro znam ko je iskren - govori Mensur.

- Ja verujem da si ti imao veliki pritisak u trećoj sezoni, ali ti moraš da shvatiš, da se ovde nije desio pritisak. Ali tvoj mozak ne može da izađe iz treće sezone - rekla je Sandra.

- Televizija, nema žvakanja tokom javnog nastupa - rekao je Mensur.

- Ne znam šta je sa Rešićkom, ja ne volim jednostrane ljude - rekao je Mensur.

- Šta smo mi? - upitala je Rešićeva.

- Hoću da kažem, ne radi ništa očigledno. Rade perfidno i rade sve. To je logika, nije teorija - rekao je Mensur.

- Ne mene niko ne može da utiče, sama sam za sebe. To što sada gledaoci tumače... - počela je Milica i onda je Mensur prekinuo.

- Ja sam neko ko daje sve nekom. Ja znam šta su oni meni rekli. Zamsilite da sam bio sa nekom kuravelom. Najveću grešku sam napravio sa Minom. Sve mi se to obilo u glavu. Nije osoba sa kojom sam se razumeo. Ne pokazuje mi ni poštovanje i poverenje. Ja sam se pokidao živ da bi mi na kraju rekla da nema poverenje - rekao je Mensur.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.