PRAVILA JE HAOS U BOLNICI, PUŠILA JE U SOBI! Tara Simov optužena za bahato ponašanje - imala posebne zahteve za medicinske sestre

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 16:21

"PRAVILA JE HAOS U BOLNICI, PUŠILA JE U SOBI!" Tara Simov optužena za bahato ponašanje - imala posebne zahteve za medicinske sestre

Bivšu zadrugarku razapeli na društvnim mrežama!

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno se porodila i na svet je donela dečaka. Rijaliti zvezda je sve do porođaja krila informaciju od javnosti da će dobiti sina.

Kada je snimila video kojim je želela da otkrije svojim pratiocima kog je pola beba, iz kutije su izašli roze baloni i tada su saopštili da dolazi devojčica u Tarinu porodicu. Međutim, njihova porodica je postala bogatija za jednog dečaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tara se porodila carskim rezom i pred porođaj je rekla da će se malo povući sa društvenih mreža u narednom periodu kako bi se oporavila i posvetila sinu.

Tara je par dana nakon porođaja napustila bolnicu, a nju i bebu su iz porodilišta izveli njen partner Danilo i njegova majka. Tara se sve vreme bila nasmejana i raspoložena.

Međutim, na društvenim mrežama kruže komentari da se Tara navodno bahato ponašala u bolnici i da je imala posebne zahteve za medicinske sestre i ostalo osoblje.

- Nevaspitana seljančura. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: "ej, ej, aloo, ti". I kad je sestra usla da vidi jel joj nešto treba, 'ladno je rekla: "donesite mi jednu srednju kafu". Posle je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju - napisao je jedan tviteraš koji kaže da je upućen u celu situaciju.

- Ma zato što je utripovala da je neko i nešto, pa onda ako nije po njenom kreće pretnja tužbom i histerijom - suledio je naredni komentar.

Tara se nije oglašavala kako bi prokometarisala ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svi su odlepili za fatalnom svekrvom Tare Simov, a OVO SU NJENI SINOVI: Danila svi već znate, a drugi je PRAVI MACAN I LIČI NA MAJKU

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Zadrugarka Tara Simov postala je majka i na svet je donela zdravog dečaka, kome su ona i njen partner, Danilo Raičević, dali ime Nikolaj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.