PRAVI POTEZ PEVAČA! Davaće PUNU PLATU radnicima, i to nije sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI POTEZ PEVAČA! Davaće PUNU PLATU radnicima, i to nije sve!

Tako se to radi.

Slavni engleski pevač Ed Širan odlučio je da radnicima u njegovom restoranu daje pune plate dok traje pandemija korona virusa, i to nije sve - čak im je predložio da, ako imaju prilike, nađu dodatni izvor prihoda.

29-ogodišnji Širan, koji je "težak" 200 miliona funti, to je ponudio destorici radnika koji rade u njegovom restoranu "Berti Blosoms", koji se nalazi u ekskluzivnom delu Londona, Noting Hilu.

Restoran je prošle nedelje zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog mera izolacije koje je uveo britanski premijer Boris Džonson, a počeo je sa radom u novembru prošle godine.

Širan je, osim toga, poručio radnicima da planira da napravi žurku sa njima kada se ceo haos oko korona virusa završi, na njegov račun.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.