PRAVA ISTINA O JOVANI: Matoru ne vade iz usta, čim je Bebica postao gazda sve izneto za stolom - Anita ustala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 14:53

PRAVA ISTINA O JOVANI: Matoru ne vade iz usta, čim je Bebica postao gazda sve izneto za stolom - Anita ustala!

Imaju i ovakva izdanja!

Najnoviji zadatak za učesnike rijaliti formata "Elita", jeste da izaberu jednu osobu koju smatraju "najboljom" i najzahvalnijom. Takmičari su počeli da se nižu u izlaganju, a dok je Predsednik izbarao Tamaru Božović, Marko Đedović je naveo Nenada Macanovića Bebicu. A evo kako je ostatak govora protekao, barem do sada.

- Ja moram da navedem Šana - rekao je Požgaj.

- Ja moram da kažem da me je Manuel razočarao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za mene je Matora najzahvalnija - dodao je Lakić,

- Za mene je tu moja Matora - rekal je Anita, koja je sa ponosom ustala da iznese pravu istinu, kako je njena devojka dobar čovek.

- Za mene je to Boža Džons, on je uvek fer prema meni - dodala je Milena.

- Marija Malivuk je prema meni ispala sjajna - rekla je Sara.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.