PRAVA BOMBA: Evo kako izgleda SESTRA Miljane Kulić koja se NIKAD ne pojavljuje u javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA BOMBA: Evo kako izgleda SESTRA Miljane Kulić koja se NIKAD ne pojavljuje u javnosti

Ista majka!

Miljana Kulić i njena majka Marija Kulić javnosti su poznate kao učesnice rijalitija "Zadruga", ali nisu samo one poznati članovi ove porodice.

Porodicu Kulić pored Marije i Miljane čine još tri člana - Siniša, Miljanin otac, kao i još dve naslednice.

Siniša Kulić i Ana dobro su poznati javnosti, međutim publika gotovo nikada nije imala priliku da vidi kako izgleda Miljanina treća sestra Tijana, s obzirom na to da ona svoj privatan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život čuva samo za sebe.

Tijana ima savršenu figuru, velike grudi, tanani struk i plavu kosu. Mnogi komentarišu kako ona jako liči na majku Mariju Kulić.

Sestra Miljane Kulić studira Ekonomski fakultet u Nišu, a jedno vreme bavila se i manekenstvom, pa se često mogla videti i na modnim pistama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.