P*PUŠITE MI SVI! SLOBA KLJUČA, SIKĆE! Rijaliti ga UNIŠTIO! Bolest, živci - a OVO ga je DOTUKLO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P*PUŠITE MI SVI! SLOBA KLJUČA, SIKĆE! Rijaliti ga UNIŠTIO! Bolest, živci - a OVO ga je DOTUKLO (VIDEO)

Pukao!

Novinar Milan Milošević preneo je Slobi Radanoviću komentare koji kruže o njemu, a po kojima "on ne zna sa ženama".

ZVANIČNO - Više nije NI SA NJOM! Tragedija ju je obeležila, a sad... za nju je Slobodan BIVŠI: "Nemamo više ništa" (VIDEO)

Slobi je ovo teško palo i komentar mu je bio vrlo žustar: - Nek mi svi p*puše ako ja ne znam sa ženama! Ne znaju one sa mnom! Ja hoću da ugodim! - žalio se on, a Mila ga je podržao i ublažio situaciju:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ti si taj tip koji hoće da da sve, i da sve učini za nekoga, ali to uvek pođe naopako. Ali, vas dvoje (Luna i Sloba) ste ovde i u specifičnim uslovima, svaki vaš pokret se prati. Napolju bi vam bilo mnogo lakše - rekao je Milan.

Ipak, psovke i nervoza ukazuju da je Slobi sve teže i da su mu živci baš popustili zbog pritiska koji trpi u rijalitiju. Ovo se već ozbiljno odražava i na njegovo zdravlje, a o tegobama koje ga muče i koje ne ublažavaju ni lekovi, više pročitajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.