POZVANI PRAVNICI - RAZVOD OD ŽENE: Otkriveno ŠTO je Žabac NOMINOVAO Milijanu za IZBACIVANJE iz Parova

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZVANI PRAVNICI - RAZVOD OD ŽENE: Otkriveno ŠTO je Žabac NOMINOVAO Milijanu za IZBACIVANJE iz Parova

Ne prestaju...

Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac su u intervjuu za "Hepi" otkrili kakav je njihov odnos trenutno, kao i šta gledaoci mogu da očekuju do kraja rijalitija "Parovi 8".

- Mi smo ovih dana bili u odličnim odnosima i sinoć me je iznenadio nominacijom ali to će bolje on da objasni - rekla je Milijana.

Žabac je kao i uvek imao spreman odgovor na Milijaninu opasku i otkrio je da je ovom nominacijom želeo da proveri nešto kod svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partnerke.

- Želeo sam da vidim da li me zaista voli - odgovorio je Žabac.

Milijana je potvrdila da se i definitivno razvodi od Milojka, dok je Žabac takođe istakao da je kontaktirao svoje pravne zastupnike po pitanju svoje supruge.

Njihov odnos sada je bolji nego ikad, kako tvrdi Žabac, a šta je sve otkrio najintrigantniji par u vili saznajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.