POŽURITE PRE NEGO ŠTO OBRIŠE! Ana Korać se fotografisala na mostu - sevnula gola S*SA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽURITE PRE NEGO ŠTO OBRIŠE! Ana Korać se fotografisala na mostu - sevnula gola S*SA! (FOTO)

Bradavica na izvol'te!

U drugoj sezoni "Zadruge" Ana Korać uplovila je u vezu sa tada zauzetim cimerom Davidom Dragojevićem. Njihova veza i dalje traje, iako se nedavno pisalo da su raskinuli svoju romansu.

Da je sve u najboljem redu kod njih, govore i obajve ovih bivših zadrugara na društvenim mrežama. Ovoga puta Ana i David fotografisali su se na jednom mostu gde su razmenjivali emocije.

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Oct >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1, 2019 at 10:17am PDT

Osim zajedničkih fotografija, Ana Korać je želela da pozira sama na ovom mostu, a kada je to učinila nije primetila jedan detalj. Njih se desio mali peh, pa je tako objavila fotografiju na kojoj joj je ispala bradavica.

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Oct 1, 2019 at 8:55am PDT

Žuta haljina u kojoj je bila skliznula je, a odmah su do izražaja došle Anine grudi. Da li je ona namerno objavila ovu fotografiju ili slučajno, to nije poznato, ali je činjenica da je Koraćeva skupila zavidan broj lajkova.

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Oct 1, 2019 at 8:49am PDT

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.