POZNATO STANJE TARE SIMOV! Ovde se sada nalazi nakon današnje hospitalizacije u GAK Narodni front!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 21:15

POZNATO STANJE TARE SIMOV! Ovde se sada nalazi nakon današnje hospitalizacije u GAK "Narodni front"!

Nakon jutrašnje drame, poznati detalji.

Poznato je da bivša zadrugarka Tara Simov i njen izabranik Danilo, čekaju devojčicu i da se novopečena trudnica nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, ali i da je ista visokorizična, te da se moraju uložiti posebni napori, kako bi sve bilo u najboljem redu.

Zbog komplikacija koje su usledile, Simova je danas primljena u GAK "Narodni front", kako bi joj se zbog bolova u stomaku ukazala neophodna lekarska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć. Sada je već poznato kako se Tara oseća i gde se nalazi.

Tara se nakon napuštanja GAK "Narodni front" uputila pravo na proslavu rođendana i reklo bi se da je sve u najboljem mogućem redu. Veliki broj njenih prijatelja i saradnika se okupio kako bi slavlje uveličalo, a ona osmeh sa lica skidala nije.

Odevena u belu haljinu i sa trudničkim stomakom, od samog starta proslave, veselila se i pevala sa svim prisutnim gostima. Kako će proslava teći i šta će sve zbivati do kraja večeri, ostaje nam da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.