POZNATO IME JOŠ JEDNOG UČESNIKA ŠESTE SEZONE ZADRUGE: Rijaliti veteran se vraća na velika vrata, zatražio podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 17:48

POZNATO IME JOŠ JEDNOG UČESNIKA ŠESTE SEZONE ZADRUGE: Rijaliti veteran se vraća na velika vrata, zatražio podršku

Jedva čekamo.

"Zadruga" 5 završava se za manje od 10 dana, a svi već uveliko bruje o potencijalnim učesnicima šeste sezone ovog rijalitija. Neki su već potpisali famozne ugovore, a za neke se nagađa da bi mogli da uđu u belu kuću.

Jedan od rijaliti veterana Ivan Marinković poznat po brojnim skandalima i veoma zapaženom učešću u raznim rijaliti programima izrazio je želju da se oproba i u "Zadruzi."

Na inštagram profilu koji vode fanovi ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija objavljeno je glasanje koga bi voleli da vide u novoj sezoni. Među mnogim ličnostima tu je i Ivan.

On je sve to podelio na svom Instagram profilu i time izrazio želju da baš on bude izabaran.

Da li će se produkcija složiti sa ovim ostaje nam da vidimo.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.