POZNATI REPER OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA! Pucao na svoju devojku, pa joj nudio milion da ćuti - svi detalji iz sudnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 13:40

POZNATI REPER OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA! Pucao na svoju devojku, pa joj nudio milion da ćuti - svi detalji iz sudnice

Njegovi advokati će uložiti žalbu!

Kanadski reper, Tori Lanez, je osuđen na deset godina zatvora jer je pucao na američku muzičarku i svoju devojku Megan Di Stalion, 2020. godine.

Lanez (31) je upucao dobitnicu Gremija u noge tokom svađe nakon žurke koju je organizovala rijaliti zvezda Kajli Džener.

Podsećamo, Lanez je u decembru proglašen krivim za tri kaznena dela: napad poluautomatskim pištoljem, nošenje napunjenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neregistrovanog vatrenog oružja u vozilu i pucanje iz vatrenog oružja sa predumišljajem. Muzičarka je nakon napada morala da bude operisana kako bi se uklonili delovi metaka iz njenih stopala.

Okružni tužilac Los Anđelesa je rekao da je Meganina slava pomogla u tome da se skrene pažnja na nasilje koje žene trpe. Tužioci su tražili od sudije da izrekne kaznu Lanezu u trajanju od 13 godina zatvora.

A post shared by FARGO’S CRAZY LIFE (@torylanez)

Lanezovi advokati se nisu složili sa odlukom suda, već su zahtevali da bi on trebalo da dobije uslovnu kaznu i vreme za lečenje od zavisnosti od droge.

Kako prenosi "BBC", za sada nije poznato da li će Lanez biti deportovan u Kanadu. Lanezov advokat je izjavio da njegov klijent planira da uloži žalbu na presudu. Advokat se pozvao na to da ne postoje DNK dokazi da je Lanez pucao i da reperov DNK nije pronađen na pištolju koji je korišćen.

Na suđenju je muzičarka izjavila da nakon napada više nikada neće biti ista i da od tog momenta nema ni dan mira.

Megan, čije je pravo ime Megan Pit, rekla je na sudu da se posvađala sa Lanezom zbog njihove prethodne s*ksualne veze i da su se zatim međusobno vređali na račun njihovih karijera. Ona je rekla da je zahtevala da je puste iz vozila, nakon čega je Lanez počeo da puca.

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

Lanezovi advokati su kao potencijalni scenario naveli da je na Megan možda pucala njena prijateljica i pomoćnica Kelsi Haris koja se takođe nalazila u vozilu, a koja je navodno bila zaljubljena u muzičara i zbog toga bila ljubomorna.

Haris je to negirala, a zatim je povukla svoje prethodne izjave u kojima je tvrdila da je Lanez bio strelac. Umesto toga je na suđenju rekla da nije videla ko je pucao u Megan.

Megan i Tori su bili tada u vezi, a muzičarka je priznala i kako joj je bivši dečko ponudio milion dolara da ćuti i ne govori nikome o pucnjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.