POZNATI INFLUENSER PRONAĐEN ZAKOPAN KOD KOMŠIJE DVORIŠTU: Nestao na Božić, dan pred Novu godinu otkriveno šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 12:41

POZNATI INFLUENSER PRONAĐEN ZAKOPAN KOD KOMŠIJE DVORIŠTU: Nestao na Božić, dan pred Novu godinu otkriveno šta se desilo

Tragedija kakva se ne pamti.

Influenser Karlos Enrike Medeiros (26), koji je nestao u noći 25. decembra, pronađen je mrtav u subotu, zakopan u dvorištu svojih komšija, u širem krugu Sao Paula, piše Terra.com.

Paru koji živi u rezidenciji u kojoj je pronađen sud je naložilo privremeno hapšenje na zahtev civilne policije zbog sumnje da je umešan u Karlosovu smrt. Muškarac je prijatelj influensera iz detinjstva.

Kako se navodi na sajtu Metropoles, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par je otišao na sud u nedelju, gde su izjavili da je Medeiros, posle upotrebe droge, imao srčani udar i preminuo nakon što mu je pozlilo dok je imao intimne odnose sa devojkom.

"Par je rekao da se njihov prijatelj predozirao kokainom i da je umro. Onda nisu znali šta da rade i odlučili su da zakopaju telo u dvorištu", rekao je šef policije Luis Roberto Farija Helmajster, šef policijske stanice Itapecerika. G1.

Prema istrazi, prvobitno na telu influensera nije bilo tragova nasilja, uboda nožem ili pucnja. Policija čeka rezultate izveštaje koji bi mogli da otkriju uzrok smrti.

Karlos je bio poznat kao "Enrike Medeiros" na društvenim mrežama i snimao je sadržaj humorističkog karaktera. Njegov Jutjub kanal ima skoro 1,8 miliona pretplatnika.

Njegov Instagram ima više od 84 hiljade pratilaca, a na svom profilu je delio i lične fotografije i video snimke, pored sadržaja koji je napravio za YouTube.

Srbija Danas/Kurir.rs/ Terra.com/ Telegraf/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.