POZNATI GLUMAC UMRO OD KORONE Porodica u šoku, bolest mu potvrđena DAN PRED SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 19:59

POZNATI GLUMAC UMRO OD KORONE Porodica u šoku, bolest mu potvrđena DAN PRED SMRT

Sve se odigralo munjevito!

Glumac Džoni Liz preminuo je od posledica korona virusa u 78. godini. Bio je zvezda britanskih serija "Koronejšn strit" i "Emerdejl". Njegova ćerka je saopštila da joj je otac preminuo posle kraće bolesti.

A post shared by Bamlett & Lunny's RIP service! (@r.i.p.s) on Oct 25, 2020 at 11:32am PDT

 Ćerka Holi je otkrila da je njen otac dobio pozitivan test na kovid 19 samo dan pre nego što je preminuo.

- Moj otac je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživeo srčani udar i preminuo, a otkriveno je da je bio pozitivan na korona virus. On je bio jedan snažan čovek i divna osoba. Bio je moj prijatelj, duhoviti čovek kojeg su svi voleli. Čak i njegova bivša žena, a moja majka ga je obožavala. Ona je uz mene danas - rekla je ćerka glumca.

A post shared by @mulitfandom_2314 on Oct 25, 2020 at 12:41pm PDT

- Ne znam šta drugo da kažem, oduzela sam se od bola. Ne mogu da shvatim da ga više nema. Rekla bih toliko toga ali u ovom trenutku naprosto ne znam šta da dodam - rekla je ćerka.

A post shared by Vail En Español (@vailenespanol) on Oct 26, 2020 at 11:21am PDT

Brat poznatog glumca Filip Liz se takođe oglasio:

- Moj brat je imao korona virus i nekoliko dodatnih bolesti, na kraju ga je to koštalo života. Umeo je da kao komičar nasmeje na hiljade ljudi i svima će nam mnogo nedostajati - rekao je njegov brat za "Dejli Star"

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.