POZNATE FILMSKE ZVEZDE SVE VIŠE LIČE JEDNE NA DRUGE Klonovi iz Holivuda!

Izvor: Poznati.info, 02.Avg.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATE FILMSKE ZVEZDE SVE VIŠE LIČE JEDNE NA DRUGE Klonovi iz Holivuda!

Često vam se desi da ne možete da razlikujete dvojicu glumaca ili dve glumice? Nije ni čudo, Holivud je prepun klonova! Lista poznatih glumaca koji imaju dvojnika u filmskoj industriji je podugačka, a „Alo!“ je izabrao baš one koji liče kao jaje jajetu.

Keri Maligan i Mišel Vilijams

Pogledajte dobro ove fotografije i zapamtite razlike među omiljenim glumcima kako biste ih se kasnije lakše setili i kako ih ne bi mešali sa njihovim dvojnicima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />Rejf Fajns i Bredli Kuper

Kejt Blanšet i Šarliz Teron

Kurt Rasel i Patrik Svejzi

Sigorni Viver i Suzan Saradon

Džon Hart i ser Ijan Mekelen

Kira Najtli i Natali Portman

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Čekamo vaše predloge: Ovo su zvezde koje liče “kao jaje jajetu”

Izvor: Svet, 02.Avg.2013

04. avgust, 16:37 Redakcija portala svet.rs vas poziva da pošaljete svoje predloge o zvezdama koje liče “kao jaje jajetu”Da li znate i neke domaće zvezde koje su kao “preslikane”? Svoje predloge možete slati na mejl portalsvet@gmail.com!   Zoi Saldana i Tendi Njuton Roselin Sančez i Nikol...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.