POZNATA VODITELJKA JE ELITNA PROSTITUTKA?! Šok priznanje U PROGRAMU UŽIVO, studio ostao zabezeknut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:02

POZNATA VODITELJKA JE ELITNA PROSTITUTKA?! Šok priznanje U PROGRAMU UŽIVO, studio ostao zabezeknut!

Šok saznanje u emisiji!

Voditeljka Jovana Jeremić neretko u svojim emisijama govori na temu elitne prostitucije, i nema problem ni da raskrinka one koji se bave najstarijim zanatom.

Poznata voditeljka je više puta to i istakla i priznala da zna da se neke osobe iz javnog sveta time bave.

Ona je sada gostujući u emisiji ''Magazin IN'' otkrila da zna ko se sve bavi najstarijim zanatom.

- Danas se napada samo elitna prostitucija. Ja nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problem sa tim da znam da je neko elitna prostitutka, ako kaže i deklariše se. Imam problem sa tim da neće da se deklariše, glumi neku damicu, a znamo da je zvezda suterena i podruma noći političara. Idu tako i sa političarima i mnogim drugim uticajnim ljudima, to nije sporno ali treba da znamo ko su. Meni se jedna skoro javila na jednoj proslavi, na koncertu na kom sam bila, ne mogu da kažem koja je, ona trenutno ide sa jednim od moje drugarice, ja to znam ali ne smem da kažem mojoj drugarici. Jeste voditeljka, ali srećom nije na ovoj televiziji. Voditeljka je i to poznata - rekla je Jovana, a nakon njenih reči u studiju je zavladao muk.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.