POZNATA PEVAČICA PONOVO TRUDNA? Nikom nije jasno KO je otac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA PEVAČICA PONOVO TRUDNA? Nikom nije jasno KO je otac (FOTO)

Treće dete na putu.

Još jedan otac deteta? ispitivali su je. Blek Čajna ima ćerku Drim s Robom Kardašijanom i sina Kinga s reperom Tigom. Takođe, pratioci su bili zbunjeni jer se na dodeli Oskara nije isticao trudnički stomak.

Nakon što je šokirala pojavom na 92. dodeli Oskara, reperka Blek Čajna (31) ponovno je iznenadila javnost. Na društvenoj mreži objavila je da očekuje treće dete postavivši sliku ultrazvuka.

- Blažena 2020. godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisala je reperka uz fotografiju, koju je ubrzo obrisala s Instagrama.

Ipak, mnogi pratioci su videli objavu pa su po Instagramu pisali kako im nije jasno ko je otac deteta.

2020 has been amazing blessed ... I’m wearing @lashedcosmetics makeup! @alexjairus

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on Feb 11, 2020 at 11:32am PST

Njeni pratioci su bili  zbunjeni jer se na dodeli Oskara u pripijenoj haljini nije isticao trudnički stomak.

Reperka je trenutno u sudskoj borbi s Kardašijanom u vezi starateljstva nad ćerkom. Rob želi da dete pripadne njemu jer mu se ne sviđa koliko Blek Čajna vremena troši na partijanje te tako smatra da zanemaruje devojčicu.

- Njeni prioriteti nisu najbolji za Drim. Rob želi da devojčica provodi više vremena sa majkom, ali trenutno je očito da joj njegova porodica može pružiti bolji dom nego Čajna - rekao je prijatelj Kardašijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.