POZLILO MU - Janjuš se uvija od bolova, dok ga ona pored najstrašnije vređa: Dotakli oboje dno

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 08:31

POZLILO MU - Janjuš se uvija od bolova, dok ga ona pored najstrašnije vređa: Dotakli oboje dno

Sipa uvrede kao navijena.

Jovana Cvijanović je dugo jurila Marka Janjuševića Janjuša kako bi mu bila devojka, ipak on je odlučio da svoje vreme provodi sa Aneli Ahmić te je sada Jovana shvativši da nema nikakve šanse kod Janjuša, počela da ga vređa.

Ona ga je čašćavala uvredama jer ga je ponovo uhodila. Išla je za njim i ništa joj nije bilo sveto. Doduše i Janjuš nije ni njoj ostao dužan.

- Je**m ti mamu mrtvu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Janjuš.

- J**i svoju, preskoči moju. Ušla sam jer ti nije dobro pi*ka ti amterina, za to ćeš da vidiš - rekla je Jovana.

- Devojko nje mu dobro, imaj razumevanja - rekao je Đedović.

Janjušu je od svađe pozlilo te je krenuo da se hvata za glavu. Ipak, mnogi gledaoci smatraju da mu je loše jer je previše jeo i pio slaveći Đedovićev rođendan: "Ovom Janjušu opet pozlilo, popio litar viskija i 9b piva lik i hoće da mu bude dobro. Pije od 4 popodne od rođendana nije prestao",  "Janjušu nije dobro, pa nije ni čudo kad jede kao manijak, sve je širi i to na njegovu visinu"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.