POZLILO MILJANI KULIĆ - Nakon drame u Nišu završila na infuziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 18:17

POZLILO MILJANI KULIĆ - Nakon drame u Nišu završila na infuziji!

Evo kako se oseća!

Rijaliti učesnici Mariji Kulić je danas pozlilo nakon što je Nenad Macanović Bebica objavio javno njen broj telefona na Instagramu.

Ona je završila u Urgentnom centru u Nišu, a ubrzo nakon nje, pozlilo je i njenoj ćerki Miljani Kulić.

- Verujte da smo jako loše. Mami je pozlilo, odmah sam je odvezla u Urgentni centar, evo čekamo tata i ja u kafiću. I meni je pozlilo kada sam videla mamu takvu - počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljana i dodala da je morala da primi infuziju.

- Pao mi je pritisak. Imala sam jake mučnine, primila sam klometol i zodol. Sve zbog tog skraćenog Bebice. Ne znam još kako je mama, čekamo sada da joj urade magnet - rekla je Miljana, pa otkrila da večeras stiže u Beograd.

- Dolazim danas u Beograd, kad se oporavim. Večeras i sutra sam gost u "Narod pita" - rekla je ona.

Podsetimo, juče je između Kulića i Bebice krenuo rat putem društvenih mreža.

Miljana i Marija su otkrile da su mu pozajmile 10.000 evra da kupi autobus, a on je rekao kako to nije istina i da novac neće da im vrati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.