POZLILO JOJ - ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI: Bivša zadrugarka upitnog zdravstvenog stanja - noć nikako da prođe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 19:42

POZLILO JOJ - ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI: Bivša zadrugarka upitnog zdravstvenog stanja - noć nikako da prođe

Svi su bili zabrinuti...

Bivša zadrugarka, Šarmen Soraja Leoni Altman nedavno se našla na meti pretnji od strane nepoznatog lica, te je tada već bilo poznato da joj ne cvetaju sve ruže u privatnom životu. Da sve bude dodatno dramatičnije, imala je i zdravstvenih problema.

Svojom novom objavom na socijalnoj mreži Instagram uplašila je svoju publiku, kada je otkrila da nije u mogućnosti da zbog lošeg zdravstvenog stanja odgovara na poruke, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je čitavu noć pre provela u bolnici.

- Izvinite ljudi ne mogu nikome da odgovram na poruke i pozive dok se zdravstveno ne oporavim. Celu noć sam provela u hitnoj, hvvala na razumevanju - glasila je objava pomenute bivše zadrugarke.

Verujemo da će Soraja kada bude u mogućnosti nešto opširnije govoriti za medije i otkriti šta se sve zbivalo prethodne noći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.