POŽAR PROGUTAO BOGATSTVO: Sve što smo uložili, nestalo je preko noći Boba Živojinović o užasu koji potresa porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:33

POŽAR PROGUTAO BOGATSTVO: "Sve što smo uložili, nestalo je preko noći" Boba Živojinović o užasu koji potresa porodicu

Zaista je bilo napeto.

Bivši teniser Boba Živojinović je oduvek imao osećaj za biznis, a koliko su uspešni sa produkcionom kompanijom "Grand" govori u prilog tome da ne čudi što važi za jednog od najuspešnijih ljudi.

Ipak, bilo je poteškoća u početku, i nije išlo sve po planu, te se preko noći srušio jedan biznis koji je Boba osnovao za kratak vremenski period.

- Osnovao sam "Grand" produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu sa novcem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Ali moraš da veruješ i da imaš intuiciju, ako radiš, probaj da radiš najbolje što znaš ili ga nemoj raditi. Moram da odam priznanje Saši on je napravio medijski sjajnu stvar - objasnio je Živojinović, pa se dotakao i braka sa Brenom.

- Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se desilo ovo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis - rekao je Boba u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji.

Podsetimo, Lepa Brena i Boba Živojinović su nedavno 7. decembra 2023. godine, proslavili 32. godišnjicu braka!

Tim povodom, Brena je objavila predivne fotografije sa Bobom, na dan venčanja o kojem je brujala Jugoslavija.

- Srećna godišnjica - napisala je pevačica uz emotikone deteline sa četiri lista i crvenog srca, što označava sreću i ljubav.

Gala venčanje Brene i Bobe održano je u tadašnjem hotelu "Intekontinental", a okupilo se više stotina zvanica iz svih krajeva sveta, kao i velka imena sa domaće javne scene.

Zbog te svadbe tada je prekinut čak i Dnevnik, a par se tim povodom uključio uživo u televizijski program.

Služilo se oko 650 različitih vrsta jela, a Breninu venčanicu radila je čuvena modna kuća "Dior".

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.