POZAMAŠNI POLNI ORGAN! Iva Grgurić priznala do detalja sve o odnosu sa Stefanom Karićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POZAMAŠNI POLNI ORGAN!" Iva Grgurić priznala do detalja sve o odnosu sa Stefanom Karićem! (VIDEO)

Ovo se zapravo dogodilo!

Zadrugari večeras gledaju video-snimke, a akteri prvog snimka bile su Iva Grgurić i Mina Vrbaški. Nakon priloga ukućani su počeli da polemišu o odnosu između Ive i Stefana Karića.

Tom prilikom Iva je govorila kako se nikada nije ljubila sa Karićem, zbog čega je za crnim stolom nastao opšti haos. Nakon snimka, Iva je ušla u svađu sa Vladimirom Tomovićem za kog je rekla kako je sve pogrešno shvatio.

- Ne, nismo se nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubili! Lepo nam je bilo, grlili smo se, ali nikada nisam rekla da smo se ljubili, jer se nismo ljubili... Mi smo se samo zagrlili, nije bilo ljubljenja! Ništa nisam crtala, ona je zbog tebe Vladimire bila na radiju... Vladimir je to izvukao iz konteksta i to je proširio i rekao Janjušu, pa dalje - govorila je Iva.

- Rekla je da su se mazili, ali ja to nisam htela da kažem! Ona i ja smo pričale same - pričala je Mina.

- Ona je nacrtala pozamašni muški polni organ i rekla je: "Super mu pristaje uz prezime, nema čega da se stidi" - govorio je Vladimir, a zatim se izvinjavao Ivi i govorio kako je celu situaciju pogrešno shvatio.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.