POVREĐENA Milena Vasić: Nemili događaj na sceni Pozorišta na Terazijama, glumica se hitno oglasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 18:30

POVREĐENA Milena Vasić: Nemili događaj na sceni Pozorišta na Terazijama, glumica se hitno oglasila

Nije uspela da izvede predstavu do kraja.

Na sceni Pozorišta na Terazijama sinoć se dogodila neprijatnost tokom izvođenja mjuzikla "Mamma Mia"!

Glumica Milena Vasić koja u ovom komadu igra Donu, povredila se tokom prvog čina i nije uspela do kraja da iznese predstavu.

Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li i kako nastaviti dalje - navedeno je, između ostalog u objavi na Instagram stranici pozorišta.

Brzom reakcijom glumice Jelene Jovčić, koja sa Vasićevom deli ulogu Done u mjuziklu "Mamma Mia", komad je izveden do kraja.

A post shared by Pozorište na Terazijama (@pozoristeterazije)

Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja, a publika je bila zadovoljna - stoji u objavi pozorišta.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILENA VASIĆ SA NOGOM U GIPSU, OKO NJE HITNA POMOĆ Glumica u kolicima, oglasila se nakon nakon povrede na sceni

Izvor: Blic, 07.Mar.2024

Glumica Milena Vasić zadobila je povrede tokom predstave, te istu nije mogla da odigra do kraja, saopštilo je Pozorište na Terazijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.