POVREĐEN BRENIN SIN! Hitno se sa letovanja vratio u Srbiju i TRPI NESNOSNE BOLOVE, pevačica u strahu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 09:34

POVREĐEN BRENIN SIN! Hitno se sa letovanja vratio u Srbiju i TRPI NESNOSNE BOLOVE, pevačica u strahu

Hitno se vratio iz Monaka za Beograd zbog povrede!

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović hitno se vratio iz Monaka za Beograd zbog povrede.

Izvor blizak porodici je za "Informer" otkrio detalje njegove povrede.

Viktor je izvrnuo zglob, zbog čega više nije želeo da ostaje na letovanju, a i njegova mama se silno zabrinula da nije u pitanju prelom.

Kako otok i bol u kolenu nisu prolazili ni pored hladnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obloga i lekova, Viktor se zabrinuo i odlučio da se vrati u Beograd na detaljne preglede.

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

- Viktor je nezgodno stao na nogu i kvrcnulo mu je koleno. Ništa nije strašno, ali Brena je paničar, odmah joj sve najgore prođe kroz glavu. Viktor joj je rekao da mu čekira prvi let za Beograd, što ona nije uradila jer je bila izgubljena, pa je Boba to rešio. Inače, kada su takve situacije, sinovi izbegavaju da je zovu, jer mnogo brine, ali Viktor nije baš očekivao dramu. Njemu jeste preselo putovanje, ali zdravlje je na prvom mestu i zato se vratio. Plus, oni u kući imaju aparat koji regeneriše tkiva i ubrzava oporavak, tako da mu to dosta olakšava bol - priča izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.