POVRATAK ZERINE HEĆO! Obnovila saradnju sa PRODUKCIJOM - Sprema se HAOS! Saznali smo sve DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 16:02

POVRATAK ZERINE HEĆO! Obnovila saradnju sa PRODUKCIJOM - Sprema se HAOS! Saznali smo sve DETALJE

"Ja sam borac i tome učim svoju ćerku!"

Zerina Hećo, bivša rijaliti učesnica "Zadruge", a prethodno i "parova" odlučila je da svoj život promeni iz korena.

Kako se pohvalila za naš portal Srbija Danas.com, Zerina je okrenula novi list u svom životu, nakon burnog perioda koji je sada iza nje.

Zerina je za naš portal objasnila da je njena pesma koja je bila ukinuta sa Jutjub platforme, ponovo objavljena, jer je ona obnovila saradnju sa producentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kućom, pa navela i da se sprema još pesama:

- U proteklom periodu sam bila jako nesigurna, poljuljana, mnogo stvari mi se dogodilo, ne želim da se vraćam na ružne stvari. Ponovo je moja pesma na Jutjubu i preponosna sam, jer sam obnovila saradnju sa svojom producentskom kućom - rekla nam je Zerina za Srbija Danas.com i dodala:

- Sve ružno je iza mene, gledam svoje dete i sebe, gledam našu budućnost i od sad prihvatam da mi se dešavaju samo lepe stvari, zbog moje Sarah ja sam uvek bila i uvek ću biti jaka i uvek izguram ono što želim. Ja sam borac i tome učim svoju ćerku - dodala je Hećo za Srbija Danas.com, a primetili smo i da Zerina nikada bolje nije izgledala, pa nam je objasnila:

- Dosta radim na sebi, kako na sebi tako i na mojim pesmama. Promena je evidentna, ali na bolje, kritike prihvatam, jer me čine jačom, a spremna sam na sve što dolazi, jača nego ikad - rekla nam je Zerina za Srbija Danas.com

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.