POVRATAK MAJE ISTINE, ZAGORČAĆE ŽIVOT FILIPU: Nakon Carevog demanta, uzvratila mu brutalnom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 14:52

POVRATAK MAJE ISTINE, ZAGORČAĆE ŽIVOT FILIPU: Nakon Carevog demanta, uzvratila mu brutalnom porukom

Neće mu dati mira!

Bivša zadrugarka Maja Marinković objavila je danas privatne prepiske s Filipom Carem, s obzirom da ne može da prihvati da on voli Aleksandru Nikolić, s kojom čeka dete.

Maja je objavila skrinšotove u kojima se vidi kako joj je Car pisao poruke, međutim, to ne menja činjenicu da mu je i ona i te kako odgovorila na iste, te mu često javljala gde se nalazi i šta radi, te mnogi komentarišu da je vest o Aleksandrinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudnoći duboko pogodila Marinkovićevu. Maja je odlučila da ide do kraja u otkrivanje istine pa se opet oglasila na svom Instagarmu.

- Ja vidim da nekima nije dovoljno. Nema problema, za svaku sledeću laž ide nastavak. Ne igrajte se s vatrom, možete da se opečete. Priče su vam smešne, ja baratam isključivo argumentima i istinom! - napisala je Maja, a onda se nadovezala:

- Tražite "snimak" gospodine, izvolite! Toliko o tome, o njegovoj ljubomori, posesivnosti, priznavanjem prevare za njegov rođendan. Ne zaboravi, Maja istina! - zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.