POVRAĆALA SAM DOK ME JE TUKAO LJUBIŠA SAMARDŽIĆ! Danica Maksimović otkrila mračne detalje sa snimanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 18:35

"POVRAĆALA SAM DOK ME JE TUKAO LJUBIŠA SAMARDŽIĆ!" Danica Maksimović otkrila mračne detalje sa snimanja

"Povredio mi je oko..."

Glumica Danica Maksimović progovorila je o tome s kojim kolegom je najviše volela da glumi, kao i da li joj smeta što je publika uglavnom pamti po ulogama lakih žena.

Proslavljena umetnica prisetila se kako ju je pokojni Ljubiša Samardžić fizički povredio kako bi scenu u poznatom TV ostvarenju izneli na što uverljiviji način.

- Volim Mikija Manojlovića, njemu mogu da kažem šta mislim, kako se osećam, da ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam očekivala od njega nisam dobila... Lepo je igrati sa Radetom Marjanovićem. Pamtim i Ljubišu Samardžića, koji me je toliko tukao da mi je povredio oko u filmu "Noć u kući moje majke". Bila je to toliko teška uloga, u onoj sceni silovanja sam stvarno povraćala. Ta uloga je bila za nagradu, ali je nisam dobila - otkriva Danica, pa se dotiče komentara da je gledaci pamte po tumačenju uloga lakih žena:

- To je površno gledanje na moju karijeru. Igrala sam veliki dijapazon zahtevnih uloga, koje su gledaoce dovodile od smeha do plača i obratno. I kada sam igrala takve uloge, gledala sam da te žene oplemenim, da pokažem zašto su dospele tu gde jesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.