POVRAĆA MI SE KAD NEKO PITA ZA NJU - Anđela opet na stubu srama: Besni: Obrisana je iz naših srca

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 15:45

"POVRAĆA MI SE KAD NEKO PITA ZA NJU" - Anđela opet na stubu srama: Besni: "Obrisana je iz naših srca"

Evo šta se priča.

Anđela Đuričić, voditeljka, starleta i bivša zadrugarka, izbačena iz najgledanijeg rijalitija Zadruga. Ona je nakon diskvalifikacije živela sa Zvezdanom Slavnićem kod njegovog oca, penzionisanog košarkaša Moke Slavnića, a nakon raskida je bila u Đenovićima. Iako je tvrdila da će u Đenovićima da bude do kraja leta, ona je u Beograd došla početkom jula, zbog tobožnjih obaveza snimanja sopstvene emisije.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje bruje i nagađaju kako su Đenovići, poznati po svojoj tradicionalnosti, dočekali zaista svoju zadrugarsku "sirenu".

Kako "Kurir" prenosi, od Kamenara do Kumbora, pa do Novog, meštani su na pomen njenog imena odmahivali glavom sa prezirom.

- Đav'la pitaj gdje spava, šta mene pitaš o njoj. Nemam pametnija posla nego o tamo nekoj koja nas je obrukala da pričam. Goni me se, dijete. Pi, ni oni roditelji nijesu znali bolje, otrglo se. Ćuti i prođi me se - govori baka Mara.

- Povraća mi se kad neko pita za nju. Pre nekog vremena bilo je dosta ljudi koji su obilazili njenu kuću, raspitivali se, dosađivali nam pitanjima o njoj. Hvala bogu, sad se skoro niko i ne seća nje. Retko je ko ovde sad i spomene, izbrisana je. Kad neko i pita, kao vi sad, malo ćete naći nekoga da vam nešto kaže. Obrukala nas je - rekla je jedna gospođa, koja nije želele da se predstavi, a bila je jedna od retkih koji su želeli da pričaju.

Ni turisti nisu želeli da pričaju o Đuričićevoj.

- Stvarno ne znamo ko je to, niti da je odavde. Na odmoru smo i nevažna nam je - samo su neki od komentara na plaži.

Kako gorepomenuti medij dalje navodi, u blizini njene porodične kuće, na šetalištu, u prodavnici su ih ljubazno zamolili da izađu ako ne žele ništa da pazare, a isti slučaj je bio i kada smo ušli u luksuzni rizort, gde se Đurišićeva često odmara i postavlja fotografije iz kafića. Niko nije ni trepnuo za njom, konobari su odmahivali glavom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.