POVLAČI SE: Dušica Jakovljević donela odluku nakon finala Zadruge - Lepo je, ali planiram da se ISKLJUČIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:13

POVLAČI SE: Dušica Jakovljević donela odluku nakon finala "Zadruge" - Lepo je, ali planiram da se ISKLJUČIM

Mora da se vrati u blanas!

Vodtiljka Dušica Jakovljević pokazala je izdržljivost i provesionalizma još jednom tokom vođenja finala šeste sezone "Zadruge".

Poznato TV lice je u jednoj od pauza, dugočasovnog vođenja, uspela da porazgovara sa pripadnicima sedme sile i tom prilikom progovorila o svojoj posvećenosti poslu.

Dušica ističe da će morati nakon napornih radnih dana da se isključi i vrati u balans.

- Kako kažu: "Ako radiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posao koji voliš, nećeš morati da radiš!" Ja kažem: "Ako radiš posao koji voliš, radićeš posao od trideset sati za dvadeset i četiri sata." To zahtve predanost. Nisam roditelj na pola, nisam partner na pola, nisam ćerka na pola, prijatelj na pola. Ja se temeljno bavim nečim ili to ne diram. Meni je lepo, ali planiram da isključim telefone za vikend - uz osmeh priznaje zaštitno lice "Zadruge".

Kako je uspela Dušica Jakovljević da se izbori sa tenzijom u stuiju, ali i nasiljem koje je doživela pred snimanje superfinala od strane nepoznatog mladića, saznajte u snimku na kraju teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.