POTVRĐENO: Najkotroverznije UBACIVANJE u Zadrugu IKAD! Produkcija ga zvala! Jače od ulaska Aleks i Kije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Najkotroverznije UBACIVANJE u Zadrugu IKAD! Produkcija ga zvala! Jače od ulaska Aleks i Kije

A samo je oko mesec dana do kraja rijalitija.

Filip Mijatov, bivši partner Ane Korać objavio je na svom profilu na Instagramu da je njegova objava u kojoj je javno obećao da će, ukoliko prikupi 5.000 komentara, izneti sve što zna o ovoj zadrugarki, ispunila taj uslov, te da je spreman da i on ispuni svoje obećanje.

Naime, on je objavio da je spreman da uđe u ''Zadrugu 2'' i da se suoči sa Anom, kao i da će se to desiti veoma brzo, a onda je poručio nešto Koraćevoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Za moj ulazak u zadrugu je potrebno da ovaj klip ima vise od 5000 komentara.Zato vas molim serujete na vasim storijima. AGENDE MOG ULASKA. 1.Ana K to ce mi biti najlakse 2.Kompletna istina o prostituciji.Od Pancevackom mosta do one elitne. 3.Najteza Agenda bice kako objasniti roditeljima da pomognu cerkama da pronadju sebe I nadju full potencijal da nebih upale u alo. 4.Humanost boricu se za glavnu nagradu koja ce ici u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno. Zeleo bih da @rtvpinkofficial pronadje 5 porodica kojima je pomoc neophodna. DA LI CEMO IMATI 5000 KOMENTARA I NAPRAVITI PRAVU IGRU? VASA ENERGIJA JE JAKO POTREBNA MOLIM DELITE.

Објава коју дели London cleaning system (@filip_mijatov) дана 13. Мај 2019. у 10:20 PDT

- Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. RTV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u Zadrugu. Idemo, Ana Korać na najviši nivo - napisao je Filip Mijatov na storiju na Instagramu.

Posle potvrde Mijatova, čeka se još i potvrda produkcije da će se ovaj ulazak odigrati, a fanovi na društvenim mrežama ni ne sumnjaju da će se to desiti. Neki čak, zbog sveukupne situacije i povezanosti velikog broja učesnika, komentarišu kako je u pitanju kontroverznije ubacivanje nego što je to bio slučaj kada su u "Zadrugu" stizale Kristina Kija Kockar u prvoj sezoni, i kada se vraćala Aleksandra Subotić u aktuelnoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.