POTVRDILA NJIHOVO UČEŠĆE: Milica Mitrović zvaničnim saopštenjem uzburkala javnost, oni imaju ljubavnu istoriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 17:14

POTVRDILA NJIHOVO UČEŠĆE: Milica Mitrović zvaničnim saopštenjem uzburkala javnost, oni imaju ljubavnu istoriju

Mnoge će ova objava interesovati!

Milica Mitrović se putem svog Instagram profila oglasila, kako bi svim ljubiteljima rijaliti formata "Zadruga", saopštila ko su to novi gosti, sada već čuvene emisije "Narod pita" koju svi željno iščekuju, obzirom da je to jedina spona fanova i pomenutog rijalitija. Naravno, dok naredna sezona ne krene.

Svakodnevno se spekuliše ko bi to mogao da dođe u Pinkove prostorije, jer mnoštvo je priča koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek nisu ispričane, bez obzira što se rijaliti završio. Naprotiv, mnoge teme i pitanja su se tek otvorena kada su zadrugari došli u kontakt sa spoljnim svetom. Što je i loguično, obzirom da su pregledali razne snimke. Večeras, dolazi do suočavanja dva rijaliti igrača, koja imaju pozamašnu istoriju za sobom.

Gosti emisije Narod pita, biće Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oba zadrugara imaju ozbiljan rijaliti staž, a i kako smo pomenuli, istoriju odnosa koji je bio svakakav, samo ne miran i staložen.

Nekada ljubavni par, a danas "smrtni" neprijatelji, imaće svojih pet minuta pred kamerama televizije Punk da raščiste sve račune, prečešljaju svaku aktuelnu temu i verujemo, naprave koji skandal jer se to od njih može očekivati, obzirom na pređašnja gostovanja.

Verujemo da će ovu vest, svi oni koji vole "Zadrugu" dočekati sa oduševljenjem, te biti prikovani za male ekrane i kanal ružičaste televizije. Isto tako, verujemo da će biti i mnoštvo materijala o kojem će se sutradan naširoko pričati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.