POTVRDILA! Kraljica rijalitija prihvatila poziv sa Pinka - Osluškujem šta narod misli, ZATO SAM POBEDILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 20:24

POTVRDILA! Kraljica rijalitija prihvatila poziv sa Pinka - Osluškujem šta narod misli, ZATO SAM POBEDILA!

Mnogima omiljena takmičarka najavila spektakl!

Interesovanje za zadrugarima ne jenjava ni nakon što se legendarna "Zadruga6" završila. Mnogobrojni fanovi prate svaki korak svojih omiljenih ukućana, a emisija "Narod pita" obara sve rekorde gledanosti.

Mitrovići su najavili novu, još spektakularniju "Zadrugu 7 Elita", a takmičare uveliko i pažljivo biraju.

Bivša zadrugarka,

Tim povodom, ekipa portala Srbija Danas pozvala je bivšu zadrugarku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bismo otkrili povod njenog dolaska na ružičastu televiziju i šta večeras možemo da očekujemo.

- Povod mog dolaska je emisija "Narod pita". Ja sam poznata kao neko ko režira "lajv"! Šalim se, vrlo sam spontana i isključivo od pitanja gledalaca zavisi šta ću reći. Gost u emisiji će biti i Lepi Mića i on će voditi u kom će smeru razgovor ići. Pretpostavljam da će se, kao i uvek, komentarisati ljubavni odnosi i pobednik. Ništa detaljnije ne znam jer ništa nije dogovoreno unapred. Cilj nam je spontanost, mada je meni uža specijalnost režija. Ja sam po tituli rediteljka, tako da ćemo videti (smeh). Umetnici moraju da imaju inspiraciju, moraju da imaju "feedback", moraju da imaju takmičarki duh sa konkurentima, i onima koji su gosti, ali i prema gledaocima. Ja sam neko ko osluškuje šta narod misli i oseća, zato i jesam pobedila! Za jednog reditelja je najbitnije iz kog ugla sagledava stvar, da bi mogao dalje da je plasira - šarmantno i ljubazno je odgovorila Jelena za naš portal, a mi ne sumnjamo da će mnogima omiljena takmičarka napraviti spektakl na "Pinku", kao ni u to da će nova emisija oboriti sve rekorde gledanosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.