POTVRDILA DA JE TRUDNA! Ina Rajzinger ne zna kako da saopšti Zoli da će postati otac? Broji sitno do porođaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 22:51

POTVRDILA DA JE TRUDNA! Ina Rajzinger ne zna kako da saopšti Zoli da će postati otac? Broji sitno do porođaja

Sada je i zvanično!

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola i njegova tadašnja cimerka i partnerka sa kojom je upražnjavao nezaštićene odnose Kristina Ina Rajzinger, mogli bi postati roditelji, ukoliko bi se ispostavilo da su usled rane trudnoće testovi koje su radili krajem prethodne godine, pokazivali lažne rezultate. A da ne bismo bili u nedoumici i neznanju, glavna akterka se oglasila za medije.

Ina Rajzinger, bivša učesnica "Zadruge", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdila je da se nalazi u blagoslovenom stanju. Posle brojnih spekulacija u javnosti, medijima je potvrdila da je trudna, a glavno pitanje koje se sada postavlja jeste da li je otac deteta Lazar Čolić Zola?

Ina je, naime, od strane produkcije TV Pink kao bivša učesnica "Zadruge" pozvana na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala sprečena je da se odazove jer je na bolovanju.

Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumete - glasila je poruka koju je Ina poslala medijima.

Dakle, sada je i zvanično, Ina je trudna! A svi se pitaju, da li se Ina pribojava da istinu kaže Zoli?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.